CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 171 Kcal
  • 10 g proteine
  • 8 g grăsimi
  • 19 g carbohidrați

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Puneți deoparte 30 g de fulgi de ovăz și măcinați restul într-un procesor de alimente, până se va crea o făină fină. Într-un bol, amestecați făina din fulgi de ovăz, zahărul din nucă de cocos, untul, ouăle și bicarbonatul de sodiu, formând un aluat lipicios.

2

Separați aluatul în două jumătăți și adăugați fulgii de ovăz nemăcinați într-una din jumătăți. Înveliți ambele părți în folie alimentară și păstrați-le în frigider aproximativ o oră.

3

Pregătiți-vă o formă pătrată, de 20 cm × 20 cm (sau o formă dreptunghiulară de aproximativ aceeași dimensiune) și tapetați-o cu hârtie de copt. Scoateți din frigider jumătatea aluatului fără fulgii de ovăz măcinați și răzuiți-o pe răzătoarea mare, pe fundul formei. Distribuiți aluatul pe toată suprafața formei și presați uniform.

4

Apoi, urmează să pregătiți umplutura. Într-un bol, amestecați bine brânza de vaci, mierea, ouăle și macul. Turnați această umplutură în forma cu aluatul răzuit și întindeți-o uniform.

5

Înjumătățiți caisele, îndepărtați sâmburii și plasați caisele peste umplutură. La final, răzuiți pe răzătoarea mare cealaltă jumătate a aluatului (cea cu fulgii de ovăz) și coaceți prăjitura la 170–180 °C, timp de aproximativ 45–50 de minute.

6

Lăsați prăjitura să se răcească și apoi păstrați-o în frigider minim 30 de minute înainte de servire, pentru ca brânza de vaci să se închege bine. Înainte de servire, tăiați prăjitura în 20 de bucăți. Prăjitura se poate păstra în frigider.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

fwtrjnyqzpprivaterelayappleidcom
29. Iunie 2024

7dn6b85hnkprivaterelayappleidcom
15. Iulie 2023

Grozav și cu adevărat sățios.

Traducere automată

evaluări_1436955
4r6fbfw2pyprivaterelayappleidcom
15. Mai 2023

Excelent, nu există nicio greșeală 😍

Traducere automată

evaluări_1433265
banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.