CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 170°C.

2

Spălați și curățați dovlecelul, apoi răzuiți‑l și adăugați puți‐ nă sare. Puneți‑l deoparte, pentru ca acesta să‑și lase apa în exces.

3

Într‑un bol mare, cerneți făina, adăugați pudra de cacao, condimentele pentru turtă dulce, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și puțină sare.

4

Într‑un alt bol, bateți uleiul de nucă de cocos cu ouăle, laptele și ștevia sau mierea.

5

Turnați conținuturile ambelor boluri într‑unul singur, pentru a crea un aluat. Stoarceți apa rămasă din dovlecei și adăugați‑i în aluat.

6

Tapetați o tavă (25 × 25 cm) cu hârtie de copt și turnați aluatul. Coaceți aluatul la 160–170°C, timp de 30–40 de minute.

7

Cât timp prăjitura se va coace, topiți ciocolata neagră la bain‑marie.

8

Turnați ciocolata topită peste prăjitură și serviți.

RECOMANDARE
În cazul în care aluatul este prea dens, adăugați lapte.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

qvwdw42wtyprivaterelayappleidcom
06. Martie 2024

Filo
11. Februarie 2024

Super rețetă gustoasă. Turta dulce și-a păstrat perfect forma și a fost mâncată rapid. Recomand turnarea cu 70% ciocolata cu aroma de zmeura (Lidl).

Traducere automată

Zuzana Kotásková
15. Noiembrie 2023

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.