coșul este gol
Prăjitură cu fulgi de ovăz și struguri
- 55 minute
- 30 minute
- Ușor
Ați încercat vreodată să adăugați struguri la o prăjitură? Nu? Acum aveți o șansă să încercați! Această prăjitură cu fulgi de ovăz conține o mulțime de proteine și de fibre, astfel încât este perfectă și servită pe post de mic dejun dulce.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 195 Kcal
- 8 g proteine
- 6 g grăsimi
- 25 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți-vă cuptorul la 180 °C și tapetați o formă rotundă (⌀ 26 cm) cu hârtie de copt.
2
Plasați toate ingredientele, în afara strugurilor, într-un bol de mărime medie și amestecați. Turnați aluatul în forma pregătită. Spălați strugurii și împrăștiați-i pe suprafața prăjiturii. Coaceți prăjitura la 170–180 °C timp de 25–30 de minute.
3
După ce s-a copt prăjitura, lăsați-o să se răcească timp de 30 de minute în formă și apoi serviți.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nu mă așteptam să fie atât de excelent
Traducere automată
Din pacate foarte uscat, am folosit 3 linguri de zahar din trestie in loc de indulcitor si nu este deloc dulce. Se serveste cu sirop de cicoare.
Traducere automată
Am urmat intocmai reteta si este nasol. După cum scrie doamna de mai jos, aluatul este ca clătitele, Doamne ferește să se facă. Forma clasică - dimensiune. Deci ceva va fi în neregulă undeva... Și nicăieri nu este scris nimic despre apă, ce spun doamnele acolo, așa că nu înțeleg ce fel de apă. O mănânc cumva cu forță la micul dejun, am copt-o 44 de minute. Dar poate oamenilor le place ceva diferit, sunt obișnuit cu prăjituri diferite...
Traducere automată