Prăjitură cu ovăz
- 10 minute
- 30 minute
- Ușor
Fulgii de ovăz sunt apreciați mulțumită conținutului lor ridicat de fibre, dar și de alte vitamine și minerale sănătoase. De aceea, sunt un aliment foarte des întâlnit la micul dejun, deoarece vă vor conferi energie pentru întreaga zi. Dați o șansă fulgilor de ovăz sub formă de prăjitură și, pentru câteva dimineți, veți avea micul dejun pregătit în avans.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 260 Kcal
- 8 g proteine
- 12 g grăsimi
- 28 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un bol, amestecați fulgii de ovăz, făina și praful de copt.
2
Într-un alt bol, bateți ouăle cu laptele, mierea și cu uleiul de nucă de cocos (dacă nu este topit, plasați-l pentru un timp scurt în cuptorul cu microunde).
3
Treptat, bateți în amestecul cu ouăle amestecul de fulgi, făinurile și praful de copt.
4
Tapetați o tavă 25x25 cm cu hârtie de copt și turnați amestecul pe aceasta.
5
Coaceți prăjitura la 180°C timp de aproximativ 25 de minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Bun, dar foarte uscat
Traducere automată