CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 110 Kcal
  • 2 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 14 g carbohidrați

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Pentru început, pregătim aluatul de prăjitură: amestecăm într-un castron mare fulgii de ovăz, gălbenușul de ou, untul tăiat cubulețe, ștevia și un vârf de cuțit de sare.

2

Frământați bine aluatul până când untul se topește, astfel încât să fie distribuit uniform și să nu rămână bucăți mari în aluat.

3

Dacă aluatul este greu de lucrat, se adaugă 3-4 linguri de apă și se continuă frământarea.

4

Se modelează aluatul sub formă de bilă și se pune la frigider pentru cel puțin 10 minute.

5

În timp ce aluatul se răcește, ne ocupăm de pere. Curățați perele, tăiați-le în două și îndepărtați-le coaja. Se taie fiecare jumătate în felii de aproximativ 2-3 mm grosime și se lasă deoparte pentru moment.

6

Preîncălziți cuptorul la 185 °C.

7

Întindeți aluatul răcit între 2 foi de hârtie de copt, astfel încât să nu se lipească de blat: pentru a face acest lucru, așezați o foaie de hârtie de copt pe suprafața de lucru, așezați aluatul deasupra, aplatizați cu mâna și așezați a doua foaie de hârtie de copt deasupra. Întindeți aluatul prin hârtia de copt ca de obicei.

8

Se întinde aluatul într-un cerc (sau dreptunghi) cu o grosime de 2-3 mm.

9

Apoi îndepărtați foaia de hârtie de copt de deasupra. Se așază feliile de pere în centrul aluatului, lăsând marginile libere (3-4 cm sunt suficienți). Îndoiți marginile spre centru, așezați prăjitura împreună cu foaia de hârtie de copt de jos pe o tavă de copt și introduceți-o în cuptorul preîncălzit.

10

Coaceți prăjitura timp de 35-40 de minute la 175-185 °C.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Michaela Vaneková
18. Septembrie 2024

Prajitura excelenta. Aluatul funcționează bine când se adaugă apă. Este mai fragil, dar are un gust delicios. Am adăugat nuci și miere deasupra tortului 🤫😋 Îmi place foarte mult să încerc să-ți creez gustările sănătoase👍.

Traducere automată

evaluări_1304994
Gift
26. Februarie 2023

evaluări_1131008
Nimako
12. Decembrie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.