Prăjitură de caise cu fulgi de ovăz
- 15 minute
- 35 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 248 Kcal
- 6 g proteine
- 8 g grăsimi
- 36 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 175 °C.
Se amestecă făina, ovăzul, uleiul, praful de copt, oul, mierea și laptele într-un castron mare.
Se toarnă aluatul obținut într-o formă unsă (15x30 cm), se acoperă cu caisele tăiate în două, se presară migdale și se dă la cuptor.
Coaceți timp de 30-35 de minute la 175°C.
Înainte de scoaterea din cuptor, testați prăjitura cu o frigăruie. Pentru a face acest lucru, înțepați prăjitura cu o frigăruie; dacă este uscată când o scoateți, prăjitura este gata. Dacă nu, mai lăsați la cuptor câteva minute.
Se lasă prăjitura să se răcească pe un grătar înainte de a o servi.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Suficient de dulce, am adaugat capsuni si mar ras... nu imi imaginez ce gust ar avea daca nu as mai adauga alte fructe... nu m-a placut atat de mult... nu o vom face din nou
Traducere automată