CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

2

Se amestecă făina de spelta cu iaurtul, ouăle și mierea. Dacă aluatul este prea gros și seamănă mai mult cu un aluat de biscuiți, adăugați puțin lapte. Ar trebui să aibă o consistență asemănătoare cu cea a terciului pentru micul dejun.

3

Se toarnă aluatul într-o formă cu diametrul de 23 cm unsă și tapetată.

4

Se presară uniform zmeura și coacăzele de la care am îndepărtat în prealabil codițele.

5

Pentru crumble, se amestecă ovăzul, uleiul de cocos, mierea și fulgii de cocos. Întindeți crumble-ul deasupra prăjiturii.

6

Se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

renatajochymkovaseznamcz
21. Iulie 2024

Olga Kypetová
12. Iulie 2024

Așa cum era deja scris aici, aluatul era pur și simplu imposibil de făcut, iar aluatul chiar avea nevoie de mult lapte... e păcat, în rest gustul e bun.

Traducere automată

Melounek12
28. Iulie 2023

Mă întreb cine a inventat și mai ales a testat această rețetă, pentru că ceva este chiar în neregulă aici 😒 Am aceeași experiență ca majoritatea celor de sub mine în comentarii.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.