Prăjitură sănătoasă cu brânză de vaci
- 25 minute
- 45 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 184 Kcal
- 12,2 g proteine
- 7,1 g grăsimi
- 18,5 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 170 °C.
Amestecați ouăle cu mierea, banana și brânza dulce.
Adăugați în acest amestec, treptat, restul ingredientelor.
Pregătiți-vă o formă de tort cu un diametru de 25 cm și turnați aluatul. Dacă doriți, puteți decora aluatul deja acum cu fructe.
Coaceți prăjitura la 170 °C, timp de aproximativ 20 de minute.
După 20 de minute, reduceți temperatura la 150 °C și coaceți încă 20–25 de minute.
După ce ați scos prăjitura din cuptor, lăsați-o să se răcească.
În cazul în care nu ați decorat prăjitura cu fructe înainte de coacere, decorați-o după ce s-a răcit.
Păstrați prăjitura în frigider maxim 3–4 zile.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Rece
Traducere automată
Excelent!!! Data viitoare voi adăuga mai multe fructe înăuntru, soțului meu i-a plăcut, nu am făcut-o data trecută 🤩
Traducere automată
Cantitatea declarată de miere este foarte mică. Am adaugat 3 linguri de miere la cantitatea indicata. Am amestecat budinca în aluat fără pregătire - sub formă de pudră. Chiar si asa, am copt totul in total 80 de minute, aproximativ 30 de minute la o temperatura mai mare, restul la 150 de grade. Nu m-a impresionat gustul sau textura prăjiturii.
Traducere automată