CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 184 Kcal
  • 12,2 g proteine
  • 7,1 g grăsimi
  • 18,5 g carbohidrați

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Ingrediente

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 170 °C.

2

Amestecați ouăle cu mierea, banana și brânza dulce.

3

Adăugați în acest amestec, treptat, restul ingredientelor.

4

Pregătiți-vă o formă de tort cu un diametru de 25 cm și turnați aluatul. Dacă doriți, puteți decora aluatul deja acum cu fructe.

5

Coaceți prăjitura la 170 °C, timp de aproximativ 20 de minute.

6

După 20 de minute, reduceți temperatura la 150 °C și coaceți încă 20–25 de minute.

7

După ce ați scos prăjitura din cuptor, lăsați-o să se răcească.

8

În cazul în care nu ați decorat prăjitura cu fructe înainte de coacere, decorați-o după ce s-a răcit.

9

Păstrați prăjitura în frigider maxim 3–4 zile.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

martaiphone255seznamcz
28. August 2024

Rece

Traducere automată

evaluări_1514960
Lucie Bendula
22. Ianuarie 2024

Excelent!!! Data viitoare voi adăuga mai multe fructe înăuntru, soțului meu i-a plăcut, nu am făcut-o data trecută 🤩

Traducere automată

Valentina
29. Iulie 2023

Cantitatea declarată de miere este foarte mică. Am adaugat 3 linguri de miere la cantitatea indicata. Am amestecat budinca în aluat fără pregătire - sub formă de pudră. Chiar si asa, am copt totul in total 80 de minute, aproximativ 30 de minute la o temperatura mai mare, restul la 150 de grade. Nu m-a impresionat gustul sau textura prăjiturii.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.