CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 692 Kcal
  • 21 g proteine
  • 4 g grăsimi
  • 131 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Ziua 1: Se pun într-un castron 80 g de făină de secară, 80 g de făină de spelta și 200 ml de apă și se amestecă. Lăsați vasul într-un loc cald.

2

Ziua 2: Se amestecă 40 g de făină de secară, 40 g de făină de spelta și 100 ml de apă în conținutul bolului.

3

Ziua 3: Se adaugă încă 40 g de făină de secară, 40 g de făină de spelta și 100 ml de apă.

4

Ziua 4: Se adaugă restul de 40 g de făină de secară, 40 g de făină de spelta și 100 ml de apă.

5

În a 5-a zi, încep să se formeze bule în amestecul de maia și putem continua să îl prelucrăm.

6

Dacă nu prelucrați imediat maiaua, puneți-o într-un borcan și păstrați-o închisă ermetic în frigider. Nu uitați să "hrăniți" maiaua la fiecare 2 săptămâni cu proporțiile corespunzătoare de făină și apă.

7

* Această maia este suficientă pentru aproximativ 2 pâini coapte într-o formă de 30 cm.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Karla Kalasová
03. Iunie 2020

evaluări_1180343
Dita Matuchová
06. Mai 2020

Jana Vágnerová
08. Februarie 2020

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.