CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 133 Kcal
  • 9 g proteine
  • 9 g grăsimi
  • 4 g carbohidrați

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Ingrediente

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

2

Răzuiți o jumătate din cantitatea de dovlecei (200 g) pe răzătoarea mică, presărați cu puțină sare și lăsați-i deoparte într-o strecurătoare. Plasați un bol sub strecurătoare, pentru ca apa din dovlecei să se scurgă direct. După ce s-a scurs toată apa din dovlecei, stoarceți-i foarte bine, pentru a elimina restul apei.

3

Puneți dovlecei într-un bol și adăugați ricotta, brânza Făgăraș, ceapa tăiată mărunt, usturoiul zdrobit, muștarul, ouăle și puțină sare.

4

Ungeți o formă rotundă de prăjitură (⌀ 25 cm) cu 2 linguri de ulei de măsline și turnați aluatul.

5

Tăiați restul dovleceilor în felii rotunde și plasați-le uniform pe suprafața aluatului.

6

Puneți forma la copt în cuptorul preîncălzit și coaceți la 170–180 °C, timp de aprox. 30 de minute.

7

La final, tăiați tortilla în 8 bucăți egale și serviți.

8

*Ricotta este un tip de brânză proaspătă, care conține de obicei 6–15 % grăsimi. Este produsă din zerul laptelui de capră, de oaie sau de vacă. Textura sa seamănă cel mai bine cu urda.

RECOMANDARE
Dacă doriți, puteți adăuga în tortilla și roșii uscate sau măsline.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
03. Septembrie 2024

Am imbunatatit-o cu bacon prajit si putina faina. Atunci a fost excelent 😋

Traducere automată

fzx67fpscbprivaterelayappleidcom
01. Iulie 2024

Nu chiar gustul nostru, timpul de coacere la 200 de grade este de 1 oră. Mi-aș putea imagina că folosesc o bază de tartă adevărată

Traducere automată

sophia b
23. Mai 2024

Are un pic un gust de ouă omletă de la cuptor, nimic deosebit

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.