
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Decojiți cartofii dulci și clătiți-i. Tăiați-i cu un cuțit ascuțit sub forma unor cartofi prăjiți lungi.
Într-un bol mare, amestecați cartofii dulci cu uleiul de măsline, sare și boiaua, astfel încât să fie complet acoperiți în ulei ca să nu se ardă în cuptor.
Coaceți cartofii aproximativ 10 minute, apoi scoateți-i din cuptor și întoarceți-i, pentru a se coace pe toate părțile uniform.
Coaceți încă aproximativ 10 minute și pe cealaltă parte și apoi serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
mega delicios!!
Traducere automată
super reteta, am ramas placut surprinsa.. am facut-o cu somon
Traducere automată
A fost delicios
Traducere automată