Cartofi dulci „prăjiți”
- 10 minute
- 25 minute
- Ușor
Nimic nu se poate compara cu mâncărurile nemaipomenit de colorate – ca să vă bucurați de mai multe culori, încercați această rețetă de cartofi dulci „prăjiți”. Veți petrece doar un scurt timp cu prepararea și depinde doar de dvs. cu ce veți condimenta cartofii. Noi ne-am decis să condimentăm doar cu sare și boia afumată, însă nu există un condiment greșit în privința acestor cartofi! Uimiți-i pe toți cu o garnitură vizibilă de la distanță.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 340 Kcal
- 4 g proteine
- 14 g grăsimi
- 50 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
2
Decojiți cartofii dulci și clătiți-i. Tăiați-i cu un cuțit ascuțit sub forma unor cartofi prăjiți lungi.
3
Într-un bol mare, amestecați cartofii dulci cu uleiul de măsline, sare și boiaua, astfel încât să fie complet acoperiți în ulei ca să nu se ardă în cuptor.
4
Coaceți cartofii aproximativ 10 minute, apoi scoateți-i din cuptor și întoarceți-i, pentru a se coace pe toate părțile uniform.
5
Coaceți încă aproximativ 10 minute și pe cealaltă parte și apoi serviți.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
super reteta, am ramas placut surprinsa.. am facut-o cu somon
Traducere automată
A fost delicios
Traducere automată
amenda
Traducere automată