Lipie cu măsline
- 15 minute
- 15 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 464 Kcal
- 13 g proteine
- 16 g grăsimi
- 63 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 200 °C.
Mărunțiți măslinele și roșiile uscate și amestecați-le cu celelalte ingrediente într-un bol mare, pentru a forma un aluat.
Separați aluatul în 8 părți egale.
Ungeți sucitorul cu făină și întindeți lipiile, având grijă ca acestea să aibă o grosime de aproximativ 1 cm.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și plasați lipiile pe aceasta. Coaceți lipiile în cuptorul preîncălzit la 190–200 °C, timp de aproximativ 15 minute.
*Făina de hrișcă are un conținut mare de potasiu, calciu, fier și zinc. Este potrivită și pentru detoxificarea organismului și ajută chiar și la ulcere gastrice.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți