CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 239 Kcal
  • 5 g proteine
  • 13 g grăsimi
  • 23 g carbohidrați

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Ingrediente

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se curăță perele de coajă, se taie în felii și se prăjesc într-o tigaie timp de aproximativ 2 minute împreună cu ghimbirul și nucșoara. Se scoate totul din tigaie și se dă deoparte.

2

Se lasă tigaia pe foc, se taie cicoarea în două și se prăjește ușor pe ambele părți. Se sărează cicoarea și se scoate din tigaie.

3

Pregătiți dressingul amestecând mierea, coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline.

4

Se taie sfecla precoaptă în bucăți de orice dimensiune. Așezați fiecare jumătate de cicoare pe o farfurie de servire, aranjați sfecla și perele în jurul ei și presărați totul cu brânză de capră.

5

Se stropește fiecare porție cu dressingul gata preparat, chiar înainte de servire.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Veronika Kolářová
10. Septembrie 2022

Šári .
31. August 2022

Marcela Fornůsková
02. Martie 2020

evaluări_1136654
banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.