
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Se curăță perele de coajă, se taie în felii și se prăjesc într-o tigaie timp de aproximativ 2 minute împreună cu ghimbirul și nucșoara. Se scoate totul din tigaie și se dă deoparte.
Se lasă tigaia pe foc, se taie cicoarea în două și se prăjește ușor pe ambele părți. Se sărează cicoarea și se scoate din tigaie.
Pregătiți dressingul amestecând mierea, coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Se taie sfecla precoaptă în bucăți de orice dimensiune. Așezați fiecare jumătate de cicoare pe o farfurie de servire, aranjați sfecla și perele în jurul ei și presărați totul cu brânză de capră.
Se stropește fiecare porție cu dressingul gata preparat, chiar înainte de servire.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți