CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 651 Kcal
  • 24,4 g proteine
  • 30,1 g grăsimi
  • 61,4 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Fierbeți fasolea de mung conform instrucțiunilor de pe ambalaj (va dura aproximativ 15 minute).

2

Până ce se fierbe fasolea, îndepărtați coaja și sâmburele din avocado și tăiați fructul în felii.

3

Curățați castravetele și tăiați‑l în cerculețe subțiri.

4

Pregătiți dressingul, prin amestecarea pastei de susan cu mierea, oțetul și zeama de lămâie.

5

Împărțiți fasolea în 2 farfurii, adăugând în fiecare feliile de avocado, castravetele și năutul scurs.

6

La final, decorați cu semințe de dovleac, turnați dressingul și serviți.

RECOMANDARE
Serviți salata cu pâine integrală.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Rut Rosická
11. Iulie 2024

PéťaT.
02. Aprilie 2022

barbora.medvedova@gmail.com
01. Iunie 2021

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.