Salată cu fasole mung și dressing de tahini
- 15 minute
- 25 minute
- Ușor
Delicioasă, ușor de digerat și fără gluten, această salată cu mirosul inconfundabil de coriandru vă va transporta în Asia, de unde provine ingredientul său principal. Acesta oferă organismului energie, proteine și vitaminele și mineralele necesare.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 651 Kcal
- 24,4 g proteine
- 30,1 g grăsimi
- 61,4 g carbohidrați
Ingrediente
Pentru salată:
- 100 g de mei uscat
- 100 g de Linte roșie (în stare uscată)
- ½× ardei gras roșu mediu
- 4× frunze de salată verde (de exemplu, salată verde)
- 1 mână de coriandru proaspăt
- 3 linguri de oțet de vin alb
- 2 linguri de Ulei de măsline
- sare
- piper negru măcinat
Etichete
Mod de preparare
1
Fierbeți fasolea de mung conform instrucțiunilor de pe ambalaj (va dura aproximativ 15 minute).
2
Până ce se fierbe fasolea, îndepărtați coaja și sâmburele din avocado și tăiați fructul în felii.
3
Curățați castravetele și tăiați‑l în cerculețe subțiri.
4
Pregătiți dressingul, prin amestecarea pastei de susan cu mierea, oțetul și zeama de lămâie.
5
Împărțiți fasolea în 2 farfurii, adăugând în fiecare feliile de avocado, castravetele și năutul scurs.
6
La final, decorați cu semințe de dovleac, turnați dressingul și serviți.
RECOMANDARE
Serviți salata cu pâine integrală.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți