Salată de pui cu ridichi
- 10 minute
- 8 minute
- Ușor
- 1 porție
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 578 Kcal
- 32 g proteine
- 46 g grăsimi
- 9 g carbohidrați
Ingrediente
1 porție
- 100 g de Pui
- 1 lingură de Ulei de măsline
- 50 g de Salată valeriană
- 50 g de spanac baby proaspăt
- 2× frunze de salată verde
- 4× ridichi (se taie în felii)
- 30 g de migdale răzuite
Etichete
Mod de preparare
1
Curățați pieptul de pui și rumeniți‑l într‑o tigaie, cu o lingură de ulei de măsline, la foc mediu, timp de 3–4 minute pe ambele părți.
2
Plasați salata valeriană împreună cu spanacul într‑un bol, adăugând frunzele de salată verde și feliuțele de ridiche.
3
Sfâșiați pieptul de pui cu o furculiță sau tăiați‑l în bucățele și adăugați‑l în salată.
4
Apoi, creați dressingul, prin amestecarea uleiului cu zeama de lămâie, muștarul, sarea și piperul.
5
Turnați peste salată dressingul creat, presărați cu migdalele răzuite și serviți.
RECOMANDARE
Încercați salata cu aceste dressinguri:
1. Dressing din oțet balsamic: amestecați 1 lingură de oțet balsamic cu 1 lingură de ulei, 1 linguriță de miere și 1 linguriță de zeamă de lămâie.
2. Dressing din iaurt: amestecați 120 g de iaurt natur (3,5 % grăsime) cu 1 linguriță de zeamă de lămâie, 1 cățel de usturoi, puțină sare și piper.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți