
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Puneți făina într-un bol mare și faceți o adâncitură în mijloc. Sfărâmați drojdia în aceasta, apoi adăugați 10 g de zahăr din trestie și 2 linguri de unt. Acoperiți bolul și lăsați drojdia să fermenteze.
Apoi adăugați în bol untul încălzit, laptele, esența de vanilie, gălbenușurile și stevia.
Frământați bine aluatul și apoi acoperiți-l și lăsați-l o oră la crescut.
Întindeți apoi aluatul pe o suprafață presărată cu făină, în grosimea de 5 mm și apoi tăiați cercuri cu un pahar sau cu o formă.
Uniți straturile cu ajutorul degetelor. Continuați la fel și cu restul aluatului.
Plasați gogoșile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lăsați-le să crească încă 20 de minute. Preîncălziți-vă cuptorul la 190°C.
Coaceți gogoșile la 190°C timp de aproximativ 10 minute. Pulverizați peste gogoși stevia pulbere și serviți imediat.
Observație: Desigur, gogoșile coapte nu vor fi atât de pufoase și grase ca cele prăjite pe care le putem găsi în magazine.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți