coșul este gol
Piure de cartofi și morcovi
- 15 minute
- 40 minute
- Ușor
Vă plac culorile pe farfurie? Dacă da, o să vă placă rețeta noastră de piure de cartofi și morcovi. Aceasta se poate prepara în 15 minute și veți avea nevoie doar de câteva ingrediente de bază. În plus, morcovii vor conferi piureului o culoare superbă portocalie și, combinat cu untul clarificat, veți primi o doză mare de vitamina A. Înainte de servire, recomandăm să decorați piureul cu frunze de pătrunjel mărunțite sau cu ceapă verde.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 230 Kcal
- 8 g proteine
- 1 g grăsimi
- 47 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Curățați morcovii și cartofii și tăiați-i în cubulețe egale.
2
Fierbeți cubulețele în apă cu sare până vor deveni moi.
3
Scurgeți apa și zdrobiți morcovii și cartofii cu o paletă pentru piure. Treptat, turnați lapte fierbinte și bateți cu un mixer de mână.
4
Adăugați în piure unt clarificat, pentru ca acesta să devină mai delicat, și adăugați sare după gust.
5
Serviți piureul cu carne, pe post de garnitură.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am adaugat si cartofi dulci, super
Traducere automată
.
Traducere automată
rapid, usor, foarte gustos
Traducere automată