
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Într‑o tigaie adâncă, încălziți uleiul de măsline, adăugați ceapa mărunțită și carnea de vită, călind totul la foc mediu timp de 3 minute.
Adăugați apoi morcovii, pătrunjelul, ardeiul, prazul și roșii‐ le și turnați 200 ml de apă.
Introduceți în cuptor tigaia cu capac și coaceți amestecul la 180–190°C, timp de aproximativ 45 de minute.
După ce s‑a copt amestecul, lăsați‑l să se răcească și apoi pasați‑l.
Condimentați cu sare și piper și zdrobiți încă doi căței de usturoi.
Prăjiți feliile de pâine, ungeți cu amestecul creat și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
asta este o reteta cu adevarat grozava...
Traducere automată