
Cremă de brânză de casă – rețeta de bază
10 minute
0 minute
Ușor
1 porție
Există vreo persoană căreia să nu-i placă crema de brânză? Să vedeți după ce o încercați pe aceasta, de casă! Însă atenție: este o idee bună să faceți mai multe porții, deoarece vă garantăm că nu va sta mult timp nemâncată.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 446 Kcal
- 22 g proteine
- 28 g grăsimi
- 26 g carbohidrați
Ingrediente
1 porție
Etichete
Mod de preparare
1
Într-un bol mare, plasați o sită care încape perfect în bol, dar totuși lasă un spațiu pentru ca iaurtul să curgă prin sită.
2
Plasați peste sită un prosop curat și umpleți-l cu iaurtul amestecat cu smântâna.
3
Lăsați totul să se scurgă la temperatura camerei, până a doua zi. În sită se va scurge apa excesivă, astfel încât ne va rămâne crema de brânză stoarsă.
4
Veți obține 450 g de cremă de brânză – o informație necesară pentru următoarele rețete.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
A incercat cineva varianta cu crema de animale pentru gatit? Care este diferența de gust față de soia?
Traducere automată