
Salată de vinete
15 minute
50 minute
Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 110 Kcal
- 5 g proteine
- 7 g grăsimi
- 7 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Străpungeți vânăta cu furculița și înfășurați‑o în folie de aluminiu împreună cu cățeii de usturoi, decojiți.
Coaceți vânăta și usturoiul în cuptorul preîncălzit la 170–180°C, timp de 45–50 de minute.
După ce s‑a copt vânăta, lăsați‑o să se răcească și ambalați‑o apoi în folie alimentară.
Apoi decojiți vânăta și plasați pulpa într‑un mixer, împreună cu usturoiul copt, pasând totul până se va forma o pastă delicată.
Adăugați ricotta și zeama de lămâie, condimentând cu sare și piper.
La final, amestecați în salată busuiocul proaspăt și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Mă așteptam să fie mai gustos pentru cât de plictisitor a fost de pregătit. O dată a fost de ajuns.
Traducere automată
pastă delicioasă și delicioasă am folosit bszylie uscată.
Traducere automată