coșul este gol
Cremă de brânză de casă
- 720 minute
- 0 minute
- Ușor
- 1 porție
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 694 Kcal
- 27 g proteine
- 49 g grăsimi
- 36 g carbohidrați
Ingrediente
1 porție
Mod de preparare
1
Plasați o strecurătoare într‑un bol mare și tapetați‑o cu un prosop curat.
2
Amestecați iaurtul cu smântâna și adăugați totul în strecurătoare.
3
Lăsați amestecul la temperatura camerei până a doua zi. Apa excesivă va curge prin strecurătoare, astfel încât va rămâne crema de brânză (aproximativ 450 g).
4
La final, presărați cu piper după plac și serviți cu arpagic proaspăt.
RECOMANDARE
Crema de brânză se poate folosi și pentru rețeta noastră de desert cu cacao și de salată de ouă din această carte. Nouă ne place să o servim și pe pâine, cu felii de castravete.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Mereu excelent. Eu fac diferite arome. Uneori din iaurt cu doar 2,7% grăsime, dar apoi trebuie să-l las să se scurgă mult timp.
Traducere automată