coșul este gol
Pastă de năut
- 5 minute
- 0 minute
- Ușor
Cei mai mulți dintre noi cunoaștemde năut ca hummus. Am dezvăluit deja cum se prepară în celelalte rețete ale noastre. Dar acum este timpul pentru adevărata răspândire, unde, pe lângă năut, drojdia sau brânza de vaci vor fi, de asemenea, minunate. O veți încerca?
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 174 Kcal
- 7 g proteine
- 9 g grăsimi
- 13 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Transferați năutul, drojdia, uleiul de măsline, zeama de lămâie și brânza de vaci într‑un mixer.
2
Pasați totul până se va forma o pastă delicată.
3
La final, condimentați cu chimion, sare, piper și serviți.
4
* Fulgii de drojdie inactivă nu se folosesc pentru creșterea aluatului, ci pentru a da mâncărurilor un gust mai bun. Aceștia conțin o cantitate mare de proteine, de minerale și de vitaminele B1, B2 și B3.
RECOMANDARE
Doriți o gustare rapidă? Ungeți o lipie integrală cu această pastă, adăugați legume și câteva ouă fierte.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Ingrediente greu de amestecat, am adaugat ulei de masline (poate ar fi mai bine sa amestecam naut fiert cu apa ramasa dupa fierbere). Am adăugat maioneză și ketchup în pastă și consistența nu a fost atât de uscată. gustul pastei este așa-așa.
Traducere automată