CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 110 Kcal
  • 5 g proteine
  • 7 g grăsimi
  • 7 g carbohidrați

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Ingrediente

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2

Străpungeți vânăta cu furculița și înfășurați‑o în folie de aluminiu împreună cu cățeii de usturoi, decojiți.

3

Coaceți vânăta și usturoiul în cuptorul preîncălzit la 170–180°C, timp de 45–50 de minute.

4

După ce s‑a copt vânăta, lăsați‑o să se răcească și ambalați‑o apoi în folie alimentară.

5

Apoi decojiți vânăta și plasați pulpa într‑un mixer, împreună cu usturoiul copt, pasând totul până se va forma o pastă delicată.

6

Adăugați ricotta și zeama de lămâie, condimentând cu sare și piper.

7

La final, amestecați în salată busuiocul proaspăt și serviți.

RECOMANDARE
Serviți salata de vinete, de exemplu cu biscuiții noștri sărați integrali.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Linda Pavlíková
07. Iunie 2024

Mă așteptam să fie mai gustos pentru cât de plictisitor a fost de pregătit. O dată a fost de ajuns.

Traducere automată

Brygida Zdrzalek
21. Aprilie 2024

pastă delicioasă și delicioasă am folosit bszylie uscată.

Traducere automată

Silvia Bojdová-Melišová
08. Noiembrie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.