Amestec de pui cu conopidă și lapte de cocos
- 10 minute
- 25 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 450 Kcal
- 30 g proteine
- 27 g grăsimi
- 20 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Separați o jumătate de conopidă în buchețele și răzuiți cealaltă jumătate pe răzătoarea mare.
Mărunțiți ceapa și căliți-o în două linguri de ulei de măsline. Adăugați usturoiul zdrobit și căliți în continuare.
Adăugați pieptul de pui tăiat fâșii și prăjiți-l la foc mic.
Adăugați în tigaie conopida răzuită, turnați supa de legume și lăsați se înmoaie cu capac.
După ce conopida a absorbit supa, verificați dacă este destul de moale. În caz că nu, mai turnați apă și lăsați să se absoarbă.
Continuați prin a adăuga buchețelele de conopidă, turmericul, condimentul pentru curry și laptele de cocos.
Fierbeți timp de 10 minute și condimentați cu sare și piper. Serviți cu orez fiert sau cu o lipie.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
foarte gustoasa reteta..
Traducere automată
Aceasta reteta este delicioasa. Gătesc des.
Traducere automată
Ne-a plăcut foarte mult
Traducere automată