Amestec de pui cu conopidă și lapte de cocos
- 10 minute
- 25 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 450 Kcal
- 30 g proteine
- 27 g grăsimi
- 20 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Separați o jumătate de conopidă în buchețele și răzuiți cealaltă jumătate pe răzătoarea mare.
Mărunțiți ceapa și căliți-o în două linguri de ulei de măsline. Adăugați usturoiul zdrobit și căliți în continuare.
Adăugați pieptul de pui tăiat fâșii și prăjiți-l la foc mic.
Adăugați în tigaie conopida răzuită, turnați supa de legume și lăsați se înmoaie cu capac.
După ce conopida a absorbit supa, verificați dacă este destul de moale. În caz că nu, mai turnați apă și lăsați să se absoarbă.
Continuați prin a adăuga buchețelele de conopidă, turmericul, condimentul pentru curry și laptele de cocos.
Fierbeți timp de 10 minute și condimentați cu sare și piper. Serviți cu orez fiert sau cu o lipie.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Mi s-a parut destul de subtire, se putea rade usor mai multa conopida, am mai presat si usturoi si la final am presarat chili macinat, dar imi plac aromele tari, reteta este excelenta si mi-a placut foarte mult, cu siguranta o voi face din nou:))
Traducere automată
foarte gustoasa reteta..
Traducere automată
Aceasta reteta este delicioasa. Gătesc des.
Traducere automată