
Ardei umplut cu ton
10 minute
10 minute
Ușor
Vă plac legumele umplute? Atunci nu puteți rata rețeta noastră de ardei umplut cu ton. Datorită combinației de orez și ton, este o mâncare nemaipomenit de sățioasă pe care o veți avea pe farfurie în doar 10 minute. De asemenea, se potrivește perfect pentru zilele calde de vară, deoarece nu necesită coacere, astfel încât reprezintă o cină lejeră sau o gustare delicioasă, servită cu puțină pâine integrală.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 226 Kcal
- 21 g proteine
- 4 g grăsimi
- 26 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Turnați apă fierbinte peste orezul instant și lăsați să absoarbă toată apa (în cazul în care este prea multă apă, strecurați orezul).
2
Tăiați vârfurile ardeilor și îndepărtați interiorul.
3
Într-un bol, amestecați orezul, tonul, sarea, pătrunjelul, mazărea și brânza ricotta.
4
Umpleți ardeii cu amestecul creat și serviți.
5
Păstrați ardeii umpluți în frigider maxim 3 zile.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți