
Chilli con carne rapid
10 minute
40 minute
Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 640 Kcal
- 31 g proteine
- 21 g grăsimi
- 74 g carbohidrați
Ingrediente
- 100 g de Ardei roșu
- 100 g de Ceapă roșie
- 1 cățel de Usturoi
- 1 lingură de Ulei de rapiță
- 1 linguriță de ardei dulce măcinat
- 1 linguriță de Ardei Cayenne
- 400 g de carne tocată de vită (10-15% grăsime)
- 300 ml de Supă de legume
- 800 g de roșii mărunțite din conservă
- 400 g de fasole roșie semipreparată
- 240 g de Orez Basmati (în stare uscată)
- coriandru proaspăt (pentru servire)
- sare
- piper
Etichete
Mod de preparare
Curățați ardeiul roșu și tăiați-l julienne. Mărunțiți ceapa și tăiați usturoiul felii.
Încingeți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă, adăugați ardeiul, ceapa, usturoiul, boiaua dulce și piperul cayenne, călind totul aproximativ 3 minute la foc mic.
Adăugați în tigaie carnea de vită tocată, dați focul la mediu și căliți aproximativ 15 minute, amestecând în continuu.
Turnați supa în tigaie, adăugați roșiile din conservă, fasolea prefiartă, sarea și piperul. Apoi dați focul la mic, puneți capacul și lăsați amestecul să fiarbă 20 de minute, amestecând din când în când.
Până se fierbe amestecul în tigaie, fierbeți orezul basmati conform instrucțiunilor de pe ambalaj (orezul alb basmati se fierbe de obicei aproximativ 10–15 de minute la foc mic cu capac, în 1,5–2 ori mai multă apă cu sare). Serviți chilli con carne cu orezul fiert și cu coriandru proaspăt.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
delicios😋
Traducere automată
bun
Traducere automată