
Risotto de ciuperci cu ricotta și spanac
15 minute
50 minute
Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 371 Kcal
- 12 g proteine
- 16 g grăsimi
- 48 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă.
Se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și se adaugă imediat orezul în tigaie.
Prăjiți orezul timp de 4-5 minute. Orezul va deveni translucid după câteva minute - acum turnăm aproximativ jumătate din supă. Când orezul a absorbit toată zeama, adăugați restul. Se amestecă în mod constant risotto-ul cu lingura de gătit pentru a nu se arde. Întregul proces de gătire durează aproximativ 30-35 de minute.
Gustați orezul și, dacă este încă tare, adăugați apă și continuați să gătiți până când devine moale.
Se amestecă spanacul, ricotta și sucul de lămâie în orez.
Se încălzește 1 lingură de unt clarificat într-o a doua tigaie. Curățați ciupercile, tăiați-le în patru și prăjiți-le rapid în tigaie, la foc mare.
Se amestecă ciupercile prăjite în orez, se condimentează după gust cu sare și piper, se împarte în 4 porții și se presară fiecare cu ceapă verde.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Reteta este simpla si foarte gustoasa, oricine o poate face chiar daca nu prea are timp.
Traducere automată
Nejlepsi rizoto,co jsem kdy jedla. Je doopravdy vyborne. Nic tomu nechybi.
Traducere automată
absolut grozav! Cu siguranta o voi face din nou :)
Traducere automată