
Somon la cuptor „en papillote”
20 minute
15 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 492 Kcal
- 31 g proteine
- 40 g grăsimi
- 2 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 175 °C.
Pregătiți-vă două coli de hârtie de copt. Pe partea inferioară a hârtiei de copt, plasați spanacul și ciupercile tăiate felii.
Așezați somonul peste spanac și ciuperci, presărați cu sare și piper, adăugați chilli și uleiul de măsline.
Îndoiți cealaltă jumătate a hârtiei de copt peste somon și rulați marginile, astfel încât să creați un buzunar.
Așezați somonul împachetat astfel pe o tavă și introduceți-o în cuptor.
Coaceți somonul la 165–175 °C, timp de 15 minute.
Serviți somonul cu orez, cartofi la cuptor sau pâine integrală.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Total lux 👍. Fotografie înainte să intre în cuptor... în loc de chili vrac, am pus ulei de măsline cu chili...
Traducere automată
Excepțional. Rețetă pe care am repetat-o în mai multe rânduri. Au început și copiii să mănânce și garnitura, s-au convins singuri.
Somon suculent, spanac și ciuperci dar erau fără gust😨 Îmbunătățit cu cușcuș cu pesto de usturoi de urs😉
Traducere automată