coșul este gol
Ardei umplut cu ton
- 10 minute
- 10 minute
- Ușor
Vă plac legumele umplute? Atunci nu puteți rata rețeta noastră de ardei umplut cu ton. Datorită combinației de orez și ton, este o mâncare nemaipomenit de sățioasă pe care o veți avea pe farfurie în doar 10 minute. De asemenea, se potrivește perfect pentru zilele calde de vară, deoarece nu necesită coacere, astfel încât reprezintă o cină lejeră sau o gustare delicioasă, servită cu puțină pâine integrală.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 226 Kcal
- 21 g proteine
- 4 g grăsimi
- 26 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Turnați apă fierbinte peste orezul instant și lăsați să absoarbă toată apa (în cazul în care este prea multă apă, strecurați orezul).
2
Tăiați vârfurile ardeilor și îndepărtați interiorul.
3
Într-un bol, amestecați orezul, tonul, sarea, pătrunjelul, mazărea și brânza ricotta.
4
Umpleți ardeii cu amestecul creat și serviți.
5
Păstrați ardeii umpluți în frigider maxim 3 zile.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți