Brioșe cu ton și busuioc
- 10 minute
- 30 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 185 Kcal
- 14,6 g proteine
- 6,5 g grăsimi
- 16,3 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Într-un bol, bateți ouăle cu brânza de tip Făgăraș, sarea, piperul și o linguriță de condiment pentru curry.
Mărunțiți ceapa, scurgeți tonul și adăugați-le în bol peste celelalte ingrediente, împreună cu făina și fulgii de ovăz.
Tăiați busuiocul în bucăți mari și adăugați-l în amestec, omogenizând bine.
Pregătiți-vă coșulețe sau forme pentru brioșe și umpleți-le cu aluatul până sus.
Coaceți brioșele la 180 °C, timp de 25–30 de minute. Înainte de a le scoate din cuptor, verificați cu o scobitoare dacă mijlocul nu este crud.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Le fac regulat, sunt grozave la prânz și la rece ca o gustare în timpul zilei. Pentru o experiență ideală, lăsați „pernele” de cabană neamestecate, astfel încât să simțiți mirosul bucăților mai mari de brânză. În loc de o mână de busuioc proaspăt, adaug aproximativ o linguriță de uscat.
Traducere automată
Am folosit brânză de vaci în loc de brânză de vaci. Nu prea are gust pentru mine nici după încălzire. Dar surorii mele și prietenilor ei le-au plăcut.
Traducere automată
Rețeta noastră preferată 😋
Traducere automată