
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Umpleți o oală mare cu apă pe jumătate. Decojiți cartofii dulci și tăiați-i în felii de grosime de aproximativ 0,5 cm. Spălați broccoli-ul și tăiați-l în buchețele.
Introduceți buchețelele de broccoli și cartofii dulci în apa clocotită și fierbeți 2 minute la foc mediu. După ce s-au fiert, mutați legumele într-un vas de copt mic (20 cm × 30 cm).
Între timp, bateți ouăle, împreună cu usturoiul zdrobit și smântâna pentru gătit și turnați acest amestec peste legumele din vasul de copt. Presărați cu sare și piper și coaceți la 170–180 °C, timp de 15–20 de minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Delicios 👌 Am adăugat tofu fără aromă ras și brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi la ouă pentru a crește proteina 💪
Traducere automată
Foarte gustoasa si usor de preparat!
Traducere automată
Absolut luxos, la sfârșitul coacerii, am pus deasupra felii de brânză să se topească, apoi am acoperit farfuria cu legume.... O păstrez la rețetele mele preferate, mulțumesc frumos pentru o rețetă grozavă 💖😋
Traducere automată