Cartofi la cuptor cu ciuperci
- 10 minute
- 50 minute
- Medie
Cartofii la cuptor sunt cunoscuți mai ales pentru stilul franțuzesc. Noi am îmbunătățit rețeta cu ricotta și ciuperci. O porție bună de proteine este garantată.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 385 Kcal
- 14 g proteine
- 18 g grăsimi
- 43 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Decojiți cartofii și morcovul și tăiați‑i în felii subțiri, procedând la fel și cu ciupercile.
3
Într‑o oală, încălziți o linguriță de ulei de măsline, adăugați ciupercile și căliți‑le la foc mediu aproximativ 5 minute, apoi îndepărtați‑le de pe foc.
4
Adăugați în oală brânza ricotta, laptele de soia, sarea și piperul. Urmează să adăugați cartofii felii, morcovii și usturoi‐ ul zdrobit, amestecând totul bine.
5
Transferați amestecul într‑o tavă adâncă și coaceți la 170–180°C, aproximativ 45 de minute.
RECOMANDARE
Serviți cartofii decorați cu câteva frunze proaspete de pătrunjel.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelenta reteta. Am inlocuit laptele de soia cu crema fara lacto. Are gust grozav.
Traducere automată
Nu am avut lapte de soia, am înlocuit cu smantana pentru gătit
reteta gustoasa, am adaugat si mai multe ciuperci
Traducere automată