coșul este gol
Cartofi cu sfeclă roșie
- 10 minute
- 25 minute
- Medie
Cartofii sunt, probabil, cea mai frecventă garnitură și nici nu este de mirare. Cum ar fi, totuși, să îi completăm cu puțină sfeclă roșie? Astfel, nu doar că vor avea o culoare superbă, ci și o aromă interesantă. Desigur, nu poate lipsi pătrunjelul și ceapa prăjită.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 340 Kcal
- 8 g proteine
- 11 g grăsimi
- 52 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Fierbeți sfecla și cartofii.
2
Până se fierb ambele, încingeți o linguriță de ulei de rapiță și prăjiți ceapa mărunțită.
3
Răzuiți ceapa pe răzătoarea mică.
4
Zdrobiți cartofii și adăugați sfecla, ceapa și pătrunjelul. Condimentați cu sare și adăugați untul.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
este un fel de mâncare delicios interesant și mulțumesc foarte mult pentru rețetele minunate sunt unice în felul lor delicioase sănătoase și ieftine Mulțumesc încă o dată Janina
Traducere automată