CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 530 Kcal
  • 28 g proteine
  • 23 g grăsimi
  • 50 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Răzuiți cartofii și dovlecelul pe răzătoare într-un bol mare.

2

Adăugați maghiranul, ouăle, fulgii de ovăz și usturoiul zdrobit.

3

Adăugați sare și piper după gust. În cazul în care amestecul lasă apă, scurgeți-o.

4

Dacă aluatul este prea subțire, adăugați mai mulți fulgi de ovăz măcinați. Dacă este prea gros, adăugați puțin lapte.

5

Încingeți puțin ulei de măsline într-o tigaie și turnați amestecul cu ajutorul unui polonic, prăjind aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

6

Decorați chifteluțele cu somonul afumat și serviți-le cu un dip din iaurt grecesc și mărar.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Aneta Bulowska
07. Iulie 2024

Delicios!

Traducere automată

Peter Keresztesi
19. Mai 2024

Lucie Sikorová
22. Aprilie 2023

Este foarte bun și mai ușor decât pare.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.