Chifteluțe de fasole și năut
- 10 minute
- 7 minute
- Ușor
Vă plac chifteluțele? Ce-ar fi să vă mai menajați puțin corpul și să pregătiți de data aceasta o variantă vegetală? Năutul și fasolea sunt excelente pentru acest lucru, iar pătrunjelul tocat le dă un miros minunat. Bucurați-vă de un prânz grozav făcut din ingrediente pe care le puteți găsi în dulapul de acasă.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 100 Kcal
- 5 g proteine
- 2 g grăsimi
- 16 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Zdrobiți năutul și fasolea într-un castron cu o furculiță.
2
Se adaugă ceapa tocată, pătrunjelul, semințele de in, sarea și curry și se amestecă. Se amestecă pesmetul și oul în aluat. Se modelează aluatul în aproximativ 5 chiftele de dimensiuni egale.
3
Se încălzește o lingură de ulei într-o tigaie și se prăjesc chiftelele timp de 4 minute pe o parte și 3 minute pe cealaltă parte.
4
* Am cântărit năutul și fasolea numai după ce am strecurat lichidul.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Foarte bun!
Traducere automată
minunat
Traducere automată