
Chifteluțe de fasole și năut
10 minute
7 minute
Ușor
Vă plac chifteluțele? Ce-ar fi să vă mai menajați puțin corpul și să pregătiți de data aceasta o variantă vegetală? Năutul și fasolea sunt excelente pentru acest lucru, iar pătrunjelul tocat le dă un miros minunat. Bucurați-vă de un prânz grozav făcut din ingrediente pe care le puteți găsi în dulapul de acasă.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 100 Kcal
- 5 g proteine
- 2 g grăsimi
- 16 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Zdrobiți năutul și fasolea într-un castron cu o furculiță.
2
Se adaugă ceapa tocată, pătrunjelul, semințele de in, sarea și curry și se amestecă. Se amestecă pesmetul și oul în aluat. Se modelează aluatul în aproximativ 5 chiftele de dimensiuni egale.
3
Se încălzește o lingură de ulei într-o tigaie și se prăjesc chiftelele timp de 4 minute pe o parte și 3 minute pe cealaltă parte.
4
* Am cântărit năutul și fasolea numai după ce am strecurat lichidul.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
L-am incercat pentru prima data si am ramas foarte placut surprins. Sunt excelente 😁
Traducere automată
Foarte bun!
Traducere automată
minunat
Traducere automată