Chifteluțe de hrișcă și tofu
- 12 minute
- 35 minute
- Medie
Ura, a sosit versiunea vegetariană a chifteluțelor! Tofu este o alternativă perfectă pentru carne, iar hrișca decorticată și făina de hrișcă, ambele din natură fără gluten, vor uni întregul amestec. Aceste chifteluțe habar nu au ce este uleiul, fiind coapte în cuptor, iar dvs. veți vedea că nu vor rămâne mult timp pe farfurie.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 201 Kcal
- 13 g proteine
- 7 g grăsimi
- 21 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți-vă cuptorul la 180–190 °C.
2
Turnați 300 ml de apă clocotită peste hrișca decorticată și plasați deoparte până se va absorbi toată apa.
3
Răzuiți tofu și morcovul pe răzătoarea mică și tăiați morcovul în fâșii.
4
Plasați hrișca, tofu, morcovul și spanacul într-un bol mare, adăugând ouăle, condimentul pentru curry și făina. Amestecați bine și condimentați cu sare și piper.
5
Formați chifteluțe de mărimea dorită (noi am format aproximativ 15 chifteluțe mai mici) și coaceți-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt la aproximativ 180–190 °C, timp de 25–30 minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți