CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 512 Kcal
  • 36 g proteine
  • 29 g grăsimi
  • 25 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Într-un bol, amestecați pieptul de pui măcinat, fulgii de ovăz, cimbrul, sarea și piperul. Formați apoi mici biluțe, de aproximativ 3 cm.

2

Într-o tigaie adâncă, încălziți o lingură de ulei de măsline, adăugați cepele mărunțite și căliți-le timp de 5 minute, la foc mic. După cele 5 minute, îndepărtați-le din tigaie și puneți-le deoparte.

3

Încingeți a doua lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați biluțele și prăjiți-le la foc mediu, timp de 20–25 de minute. În timpul prăjitului, întoarceți biluțele, pentru ca acestea să se rumenească uniform pe toate părțile.

4

După maxim 25 de minute, adăugați în tigaia cu biluțe ceapa călită, turnați supa de pui și adăugați condimentul pentru curry. Puneți capacul, dați focul la mic și fierbeți întregul amestec 10 minute.

5

Turnați laptele de cocos și fierbeți amestecul încă două minute. În cazul în care vi se pare sosul prea gros, îndepărtați chifteluțele și pasați sosul, pentru ca acesta să fie mai delicat.

6

La final, adăugați sare și piper după gust.

RECOMANDARE
Aceste chifteluțe în sos de curry se pot servi alături de orez sau de paste integrale.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Katka Bartošová
28. Ianuarie 2025

Mare!

Traducere automată

Martin Chotětický
20. Iunie 2024

Linda Pavlíková
09. Iunie 2024

Sosul a fost foarte bun, chiftelele ceva mai tari, data viitoare puneam mai putini fulgi. Am facut bilutele intr-o friteuza cu aer cald si le-am fiert in sos spre final.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.