
Chifteluțe de somon
20 minute
45 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 186 Kcal
- 10 g proteine
- 13 g grăsimi
- 7 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Cartofii se curăță de coajă și se taie în cuburi mici.
Se aduce apa la fierbere într-o cratiță, se adaugă cartofii tăiați cubulețe și se fierb la foc mic, cu capacul pus, până se înmoaie (durează aproximativ 15 minute).
În timp ce cartofii se fierb, se taie somonul în bucăți mici și se toacă mărunt ceapa verde.
Scurgeți cartofii fierți, puneți-i într-un castron și faceți-i piure. Apoi adăugați în castron somonul tăiat, ceapa tăiată mărunt, 1 lingură de muștar Dijon, 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper și amestecați bine.
Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Se formează cu mâinile 8 chifteluțe pe rând din amestecul din castron, se tăvălesc în semințe de susan și se așază în tava de copt pregătită.
Puneți tava cu chiftele în cuptorul preîncălzit și coaceți la 170-180 °C timp de 25-30 de minute.
Scoateți chiftelele preparate din cuptor și serviți-le cu lămâie.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Foarte bun
Traducere automată