Chifteluțe de varză
- 15 minute
- 15 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 117 Kcal
- 5,2 g proteine
- 6,1 g grăsimi
- 9,9 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Desfaceți varza frunză cu frunză, tăiați cotorul și plasați frunzele într-o oală cu apă rece. Fierbeți-le timp de 10 minute la foc mic și apoi scurgeți apa.
Lăsați varza să se răcească și apoi stoarceți apa excesivă.
Mărunțiți varza, ceapa și usturoiul și fărâmițați tofu în bucăți mici.
Amestecați tofu și varza într-un bol cu ceapa, usturoiul, oul și fulgii de ovăz. Adăugați sarea, piperul, chimenul și maghiranul. Apoi, amestecați totul și formați chifteluțe.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie și prăjiți chifteluțele la foc mediu pe ambele părți, până vor deveni aurii.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nu ne-a plăcut 😕 dar 100 de oameni le plac de 100 de ori
Traducere automată
Reteta a fost excelenta. Conform comentariilor, am mai adăugat imediat un ou și s-a ținut grozav. Am pus tofu afumat si a fost perfect.😊
Traducere automată
misto!!!!
Traducere automată