Chili con carne
- 10 minute
- 45 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 548 Kcal
- 36 g proteine
- 15 g grăsimi
- 67 g carbohidrați
Ingrediente
- 240 g de Orez integral
- 100 g de ceapă roșie
- 100 g de Ardei roșu
- 1 cățel de Usturoi
- 1 lingură de Ulei de măsline
- 1 linguriță de ardei dulce măcinat
- 1 linguriță de Ardei Cayenne
- 400 g de carne tocată de vită
- 300 ml de Supă de carne de vită (se poate folosi un alt soi)
- 400 g de roșii mărunțite din conservă
- 400 g de fasole roșie semipreparată
- 1 puțină de Sare
- piper
Mod de preparare
Fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, ceea ce va dura aproximativ 25 de minute (depinde de tipul de orez).
Până se fierbe orezul, mărunțiți ceapa, tăiați usturoiul felii, curățați ardeiul și tăiați‑l fâșii mici.
Într‑o tigaie mare și adâncă, încălziți o lingură de ulei de măsline, adăugați ceapa, usturoiul, boiaua, piperul cayenne și ardeiul tăiat, călind totul aproximativ 3 minute la foc mediu Adăugați carnea și căliți încă aproximativ 20 de minute, amestecând în continuu.
Turnați peste amestec supa de vită, roșiile și fasolea, condimentând cu sare și piper după gust.
Puneți capacul pe tigaie și fierbeți încă 20 de minute la foc mic, amestecând din când în când.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți