Ciuperci umplute cu fasole și quinoa
- 15 minute
- 30 minute
- Medie
O combinație echilibrată de arome și de valori nutriționale – astfel putem descrie mâncarea de astăzi. Ciupercile umplute cu quinoa, fasole, spanac, roșii și mozzarella se pot servi atât la prânz sau la cină, cât și pe post de aperitiv original.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 330 Kcal
- 19 g proteine
- 16 g grăsimi
- 25 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Fierbeți quinoa în apă cu sare după instrucțiunile de pe ambalaj.
3
Într-un bol mare, zdrobiți fasolea cu o furculiță, adăugând apoi quinoa fiartă, cățelul de usturoi zdrobit, roșiile tăiate cubulețe, uleiul de măsline și spanacul rupt.
4
Condimentați cu sare și piper.
5
Umpleți căciulițele ciupercilor cu acest amestec, apoi plasați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți timp de 30 de minute.
6
În ultimele 5 minute, presărați cu mozzarella răzuită.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
avea gust bun
Traducere automată