Creveți cu roșii
- 5 minute
- 30 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 350 Kcal
- 17 g proteine
- 9 g grăsimi
- 51 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
1
Fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într‑o tigaie, adăugați ceapa mărunțită și căliți‑o aproximativ 5 minute la foc mediu.
3
După ce s‑a călit ceapa, adăugați feliile de usturoi și creve‐ ții, călind încă 5 minute.
4
Adăugați roșiile, turnați 100 ml de apă peste ele și fierbeți 10 minute la foc mic. Condimentați cu sare și piper după gust.
5
La final, adăugați busuiocul și rucola proaspătă, împărțiți în 4 farfurii și serviți cu orezul fiert.
RECOMANDARE
Puteți să înlocuiți roșiile cu smântână de soia, pe care o puteți turna peste ceapă. Astfel veți obține o mâncare mai cremoasă.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți