CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 182 Kcal
  • 20,1 g proteine
  • 9,1 g grăsimi
  • 4,8 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregătiți-vă o tavă tapetată cu hârtie de copt.

2

Tăiați dovleceii pe lungime în două jumătăți și plasați-i pe hârtia de copt.

3

Coaceți dovleceii la 170–180 °C, timp de 10 minute.

4

Până ce se vor coace dovleceii, amestecați pasta de tomate cu cățeii de usturoi și oregano, presărând cu sare și piper.

5

Scoateți dovleceii din cuptor, ungeți-i cu acest amestec, adăugați feliile de șuncă și mozzarella rasă.

6

Coaceți dovleceii încă 20 de minute, apoi scoateți-i din cuptor, decorați cu busuioc proaspăt și serviți.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Anna Týnová
11. August 2025

Simplu și, cel mai important, rapid de preparat, gust grozav. Am adăugat mai multă umplutură.

Traducere automată

Terilix
23. Iunie 2025

Excelent 😇

Traducere automată

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
17. Octombrie 2024

Nu mi-a plăcut.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.