
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregătiți-vă o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Tăiați dovleceii pe lungime în două jumătăți și plasați-i pe hârtia de copt.
Coaceți dovleceii la 170–180 °C, timp de 10 minute.
Până ce se vor coace dovleceii, amestecați pasta de tomate cu cățeii de usturoi și oregano, presărând cu sare și piper.
Scoateți dovleceii din cuptor, ungeți-i cu acest amestec, adăugați feliile de șuncă și mozzarella rasă.
Coaceți dovleceii încă 20 de minute, apoi scoateți-i din cuptor, decorați cu busuioc proaspăt și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Simplu și, cel mai important, rapid de preparat, gust grozav. Am adăugat mai multă umplutură.
Traducere automată
Excelent 😇
Traducere automată
Nu mi-a plăcut.
Traducere automată