Frittata cu spanac și ciuperci
- 5 minute
- 15 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 146 Kcal
- 11 g proteine
- 10 g grăsimi
- 20 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Pregătiți-vă o tigaie adâncă, care poate fi introdusă în cuptor. Încingeți în ea o lingură de ulei și adăugați ciupercile feliate.
Între timp, clătiți frunzele de spanac, uscați-le și tăiați-le în bucăți mari.
Adăugați frunzele către ciuperci, împreună cu usturoiul zdrobit și căliți totul aproximativ 5 minute. Apoi îndepărtați tigaia de pe foc.
Într-un bol, bateți ouăle împreună cu sarea și piperul, cimbrul, laptele și ricotta.
Turnați amestecul de ouă peste legumele din tigaie și amestecați bine cu ciupercile și spanacul.
La final, coaceți întregul amestec în cuptorul preîncălzit la 190–200 °C, timp de 10–15 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți