CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 146 Kcal
  • 11 g proteine
  • 10 g grăsimi
  • 20 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Pregătiți-vă o tigaie adâncă, care poate fi introdusă în cuptor. Încingeți în ea o lingură de ulei și adăugați ciupercile feliate.

2

Între timp, clătiți frunzele de spanac, uscați-le și tăiați-le în bucăți mari.

3

Adăugați frunzele către ciuperci, împreună cu usturoiul zdrobit și căliți totul aproximativ 5 minute. Apoi îndepărtați tigaia de pe foc.

4

Într-un bol, bateți ouăle împreună cu sarea și piperul, cimbrul, laptele și ricotta.

5

Turnați amestecul de ouă peste legumele din tigaie și amestecați bine cu ciupercile și spanacul.

6

La final, coaceți întregul amestec în cuptorul preîncălzit la 190–200 °C, timp de 10–15 minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Vojtěch Kaska
29. Mai 2022

Viktória Schrónerová
20. Ianuarie 2022

ŠárkaPolivkova
27. Noiembrie 2021

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.