Găluște cu căpșuni
- 15 minute
- 7 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 588 Kcal
- 16 g proteine
- 28 g grăsimi
- 67 g carbohidrați
Ingrediente
- 300 g de făină integrală fină de spelta
- 40 g de Ulei de nucă de cocos (atunci când ferm)
- 100 ml de Lapte de orez
- 175 g de brânză de vaci semigrasă (20% grăsime în substanță uscată)
- 1× gălbenuș de ou
- puțină de Sare
Mod de preparare
Turnați într‑o oală mai mare apă până la jumătate și puneți‑o la fiert.
Într‑un bol, amestecați toate ingredientele pentru aluat.
Dați căpșunele prin zahărul de cocos, formați mici găluște din aluat și plasați o căpșună în fiecare gălușcă.
Fierbeți găluștele în oala cu apă clocotită, până se vor ridica la suprafață (aproximativ 5 minute).
Într‑o cratiță, topiți uleiul de nucă de cocos cu mierea la foc mic (va dura aproximativ 1–2 minute).
Împărțiți găluștele în 4 farfurii, turnați uleiul de nucă de cocos amestecat cu mierea și serviți presărat cu scorțișoară sau pudră de cacao olandeză.
* Laptele de orez este o variantă mai sănătoasă a laptelui de vacă, deoarece nu îngreunează organismul și se digeră ușor.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
yum 👌🏼 doar am îndulcit și aromat mai mult aluatul
Traducere automată