coșul este gol
Gazpacho fin de sfeclă roșie cu iaurt
- 10 minute
- 0 minute
- Ușor
Gazpacho nu trebuie să fie întotdeauna făcut din roșii. Ne place această versiune cu sfeclă roșie chiar mai mult decât cea originală!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 94 Kcal
- 3 g proteine
- 5 g grăsimi
- 17 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Se amestecă sfecla, ceapa, usturoiul, castravetele, oțetul de vin, sarea și piperul până la omogenizare.
2
Se adaugă iaurtul, se condimentează după gust cu sare și piper și cu puțin oțet de vin, dacă se dorește.
3
Împărțiți gazpacho în două boluri și dați-l la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Delicios!