
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Plasați ciupercile într-un bol cu apă (folosiți cât mai puțină apă) și lăsați să se înmoaie minim 30 de minute.
Plasați cartofii cu tot cu coajă într-o oală, turnați peste ei apă rece și aduceți la punctul de fierbere la foc mare. Apoi dați focul la mic și fierbeți cartofii (aproximativ 30 de minute).
Între timp, într-o tigaie, încingeți uleiul de rapiță, scurgeți ciupercile și căliți-le (timp de 10 minute la foc mic spre mediu). Apoi stingeți focul, adăugați brânza ricotta și cimbrul și puneți deoparte.
Scurgeți cartofii fierți, decojiți-i și zdrobiți-i. Adăugați făina, sarea și ouăle și amestecați totul bine până se va forma un aluat.
Luați o parte din aluat în mână și întindeți-l sub forma unui șarpe. Tăiați bucăți mici (aproximativ 1 cm lungi) și apăsați partea superioară a fiecăruia cu furculița. Procedați la fel cu restul aluatului.
Fierbeți gnocchi în apă cu sare, la foc mediu. Veți ști că s-au fiert după ce se ridică la suprafață (va dura aproximativ 4–5 minute). La final, amestecați gnocchi cu amestecul cu ricotta și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelent, dar cred că gnocchi nu au un gust atât de bun.
Traducere automată