
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 185 °C.
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în felii subțiri sau dați-i pe răzătoare (aprox. 2-3 mm).
Se amestecă brânza de vaci, ouăle și 1 linguriță de oregano, sare și piper și se lasă deoparte pentru moment.
Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă, se adaugă o ceapă tăiată mărunt și se rumenește în ulei. Se storc cățeii de usturoi, se adaugă în tigaie și se mai lasă să se rumenească un minut.
Se adaugă carnea în tigaie și se prăjește timp de aproximativ 10 minute. Adăugați cimbrul, rozmarinul și roșiile decojite și amestecați.
Pregătiți o tavă de copt (20 × 40 cm). Primul strat se formează cu jumătate din feliile de cartofi. Așezați feliile de cartofi pe fundul vasului și acoperiți-le uniform cu jumătate din amestecul de carne. Se toarnă jumătate din sosul de brânză de vaci peste carne și se întinde din nou.
Repetați din nou toți acești pași și presărați ultimul strat cu mozzarella rasă.
Se introduce cratița în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 35-40 de minute la 175-185 °C. Împărțiți lasagna în 6 porții și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
A iesit foarte bine, recomand reteta.
Traducere automată
absolut excelent!!!
Traducere automată