
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Decojiți ceapa și tăiați-o mărunt. Tăiați roșiile cubulețe.
Fierbeți orezul basmati după instrucțiunile de pe ambalaj (de obicei, se fierbe la foc mic cu capac, aprox. 15 minute, în 1,5-2x mai multă apă sărată). În cazul în care folosiți orez basmati integral, timpul de gătire va fi mai lung (aprox. 25–35 de minute).
În timp ce fierbe orezul, pregătiți mâncarea de năut. Încălziți două linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă, adăugați ceapa și căliți-o aproximativ 2 minute la foc mic, până va deveni translucidă.
Adăugați în tigaie o lingură de pastă de tomate, împreună cu năutul și roșia tăiată cubulețe. Fierbeți amestecul încă 5 minute la foc mic.
La final, adăugați ½ de linguriță de piper cayenne și o linguriță de boia dulce, amestecați și turnați smântâna vegetală de soia. Apoi puneți capacul și lăsați să fiarbă încă 5 minute la foc mic.
Serviți mâncarea de năut cu orezul basmati fiert.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
.
Traducere automată
Chiar grozav👍
Traducere automată
Delicios.😍
Traducere automată